2011. július 24., vasárnap

Akszjonov, Vaszilij: Moszkva kva-kva - Jelenlegi ára: 2 855 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Moszkva kva-kvaA könyv listaára: 3400 Ft. Leírás:
A több mint húsz esztendei amerikai és nyugat-európai emigráció után Moszkvában tavaly elhunyt orosz író egyik utolsó regénye fergeteges humorral állít emléket a sztálinizmusnak. A történet a vezér élete utolsó éveiben, az ötvenes évek elején játszódik, amikor a megalománia emlékművei, az ún. magaskák sorra nőnek ki a földből Moszkvában, otthont adva a hűséges KB-tagoknak. A kedélyes maffiavezérnek ábrázolt Sztálin leginkább egyetlen emberben bízik meg, a rendkívül termékeny és eredeti módon rendszerhű Kirill Szmelcsakov hatszoros Sztálin-díjas költőben. Szmelcsakov az egyik moszkvai felhőkarcoló lakója, és idilli viszonyban él egyetemista barátnőjével, a szintén párthű szülőktől származó, bájos Glikerija Novotkannajával, egészen addig, míg a lány szerelemre nem gyúl egy bizonyos Mokkinakki iránt. Csakhogy Mokkinakki hiába a Szovjetúnió Hőse, sötét titoista összeesküvésbe keveredik, amely egészen Moszkváig ér. Sztálin már régóta hívogatja telefonon Szmelcsakovot, konyakos pohárral a kezében órákon át ecsetelve őszinte hívének rémálmait a titoista csekisták moszkvai betöréséről, mígnem a rémálom valóra válik. A burleszkbe illő forradalmi zavargások során Sztálin egy tengeralattjáróval menekül a számára épített toronyházba, ahol az álnok Berijával együtt már csak a szépséges Glikában bíznak. A fekete humorra és az antiutópiákra fogékony olvasóknak ajánlható, különös atmoszférájú regény. ISBN: 978-963-07-9029-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 855 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 08:58
. Akszjonov, Vaszilij: Moszkva kva-kva - Jelenlegi ára: 2 855 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése